vineri, 4 martie 2011

Asiguratorii si RCA-ul

     Traim intr-o lume nesigura! Oricand se poate intampla orice, fie ca este din cauza noastra, fie ca se intampla din cauza altor persoane. Neprevazutul ne poate da planurile peste cap mai ales cand e vorba  de bani.
     Siguranta trebuie sa fie mereu pe primul loc, iar intr-o lume condusa de bani, trebuie sa fim mereu precauti.O forma de siguranta pentru proprietarii de masini este RCA-ul, care va scuteste de o multime de probleme atunci cand se intampla sa aveti vreun accident.
     Toti proprietarii de masini trebuie sa aiba RCA-ul, insa diferenta intre proprietari este pretul oferit pe RCA. Unii aleg o firma asiguratoare sau alta , pentru ca acolo au mai avut incheiata polita RCA, insa poate nu stiu ca exista posibilitatea unui RCA mai bun sau mai ieftin.
     Inainte de a incheia o polita RCA cel mai bine este sa te informezi de preturile practicate de firmele asiguratoare si sa le compari , pentru a obtine cel mai bun RCA pentru tine, indiferent ca este vorba de cel mai ieftin sau cel mai eficient.Insa cu totii stim ca pentru a te informa la toate firmele asiguratoare necesita timp iar tocmai timp nu avem suficient niciodata.De aceea asistentii de brokeraj vin in intampinarea acestei probleme oferind solutia  ideala: compararea ofertelor de pret a firmelor asiguratoare in timp real, oferte personalizate pe nevoile dumneavoastra.Practic in cateva minute asistentul de brokeraj va  informeaza despre toate ofertele existente pe piata la momentul solicitarii politei.Interesul asistentului de brokeraj nu este sa vanda o polita pentru o anume firma ci sa vanda cat mai multe polite indiferent de firma. Astfel politica asistentului de brokeraj este  client fericit,client fidel, si asistentul va  ajuta sa obtineti RCA-ul dorit. Acum trebuie mentionat insa faptul ca ofertele nu sunt mereu aceleasi ci fluctueaza de la o zi la alta atat in functie de evolutia euro cat si de  politica firmelor asiguratoare.Astfel ca e bine sa cereti indrumare din timp pentru a se cauta cel mai bun pret pentru dumneavoastra.
     Nu lasati RCA-ul sa fie o problema pentru dumneavoastra, apelati la un asistent de brokeraj si el va rezolva in timp record  nevoia dumneavoastra.Nu pierdeti timpul si nici banii, profitati de serviciile profesioniste oferite de Asistent Brokeraj Alexandra Bostan!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu