sâmbătă, 5 martie 2011

RCA super ieftin

 Incercati-va norocul poate va surade! O polita RCA gratis sau orice alt premiu sunt sigura ca nu va strica.


     Concursul "Razuieste si castiga" organizat de www.rcasuperieftin.ro a inregistrat pana in acest moment 1075 de participanti din toata tara.
     Pana acum au fost acordate 66 de premii intre care marele premiu o polita RCA gratuita pe viata, o polita RCA gratuita pe 6 luni, 12 parasolare si 52 de odorizante pentru masina.
     Cele doua mari premii au fost castigate de Harton Catalin Gearogian, din Iasi, respectiv Fratila Iosif Dumitru, din Sebes.
     In concurs au mai ramas 551 de premii. Participantii la concurs mai pot castiga o polita CASCO gratuita pe 6 luni, 9 polite RCA gratuite pe 6 luni, 61 de parasolare si 480 de odorizante de masina.
Lansat in data de 27 ianuarie 2010, "Razuieste si castigi" ofera clientilor www.rcasuperieftin.ro, actuali sau viitori, sansa de a castiga unul din cele peste 600 de premii.
     Ca sa castigi unul din marile premii trebuie doar sa completezi campurile obligatorii, iar daca ai castigat vei fi anuntat prin e-mail sau telefon.
     Echipa RCA super ieftin pune la dispozitia clientilor sai cel mai ieftin RCA 2011. Indrazneste sa faci o schimbare si alege RCA super ieftin 2011!

sursa:    rcasuperieftin (dot) ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu